Opis
Contam Swab Salmonella, zestaw do określania zanieczyszczenia mikrobiologicznego salmonellą. Salmonella contam swab, to test do użytku obok tradycyjnych metod selektywnych dla podniesienia wydajności systemu jakości oraz zminimalizowania ryzyka skażenia salmonellą.Ten prosty w użyciu test diagnostyczny może być stosowany w dowolnym miejscu, na powierzchni oraz na środkach spożywczych.
Termin ważności 3 miesiące.
Testy powinny być przechowywane w suchym miejscu od + 10 ° C do + 25 ° C. Nie zamrażać.
Charakterystyka:
Przeznaczenie: do oznaczania bakterii z rodziny Salmonella
Kompletny test zawiera wymazówkę z chromogennym podłożem
Inkubacja: 37° C ± 18-24 godziny
Referencje: ISO 18593, ISO17604
Wielkość opakowania : 30 testów
Okres trwałości : 3 mies.
Przechowywanie : 10-25 °C